КОНТАКТ

Канцелариите на ЕКОПРОЕКТ-КО се наоѓаат на:

ул. Маршал Тито бр.45,

2300 Кочани

„Куќата на отпадот“ се наоѓа на адреса:

ул. Тодосија Паунов бр. 52

населба Оризари, Кочани - до базата на Гранит

Телефони за контакт:

 

033 612 761

 

077 501 761 Биљана Митева, Сектор за Менаџмент

 

078 316 418 Александра Богатинова, Сметководител

 

077 501 757 Мери Нисова, Сектор за финансии

 

076 499 761 ИТ Сектор

Работно време: Понеделник - Петок  08:00 - 16:00 часот.

ЕКОПРОЕКТ-КО ДОО ул.: Маршал Тито бр.45, 2300 Кочани  |  Тел: 077 501 761; 078 316 418  |  info(at)ekoproektko.com.mk  |  С-ка: 530-15-01-01-45-43-60  Охридска Банка АД Скопје

Copyright © 2016 ЕКОПРОЕКТ-КО

design by:  Pucho