АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕН И ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕН И ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

Акција за собирање на електричен и електронски отпад во организација на Ротари Клубот Кочани-Виница е одржана на 02 и 03 јуни 2016 година во просториите на ЕКОПРОЕКТ-КО ДОО Кочани во место викано Соколовица број 1 во населба Оризари општина Кочани,со почеток од 08:00...
ЕКО-АКЦИЈА НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – БРАНА ГРАДЧЕ

ЕКО-АКЦИЈА НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – БРАНА ГРАДЧЕ

Во организација на „Еко-Пак Хит“ ДОО и Општина Кочани, а во соработка со еко одборите на основните и средните училишта во Кочани и „ЕКОПРОЕКТ-КО“ ДОО реализирана е еко акција на потегот Кочани – Брана Гратче. Акцијата е спроведена на ден 04.05.2015 година, во периодот...
Акција во ОУ Дедо Иљо Малешевски

Акција во ОУ Дедо Иљо Малешевски

Продолжува соработката со општините од источно-планскиот регион и тоа не само со правните лица, туку и со сите училишта од овој регион. ЕКОПРОЕКТ – КО ДОО Кочани потпиша договор за откуп на отпад од пакување со ОУ Дедо Иљо Малешевски од Берово. Очекуван бенефит од...