СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ЕКОПРОЕКТ-КО И КАРАТЕ КЛУБ КОЧАНИ ОД КОЧАНИ

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ЕКОПРОЕКТ-КО И КАРАТЕ КЛУБ КОЧАНИ ОД КОЧАНИ

ЕКОПРОЕКТ-КО ДОО Кочани во текот на 2016 година се јавува како покровител на Карате Клуб Кочани од Кочани. Го следи клубот на сите одржани натпревари, подарувајќи им на младите натпреварувачи летни маички и збогатувајќи го секој натпревар со пријатни изненадувања за...